Top navigation

Sluit u aan bij de Radha Krishna Laksmi box Familie

11

English version

 

Met uw dagelijkse bijdrage van een euro geeft u Sri Sri Gaura Nitai een nieuw huis kado.

Op 1 september 2015 moeten we het huidige tempelgebouw gaan verlaten. We proberen met uw hulp het huidige pand te kopen en ondertussen te sparen voor een nieuw, groter onderkomen voor Sri Sri Gaura Nitai. Donaties zullen worden gecollecteerd. Ook vindt een speciale actie in Londen plaats met de “Deluxe Maha Bhagavata Gita”. Bij genoeg donaties om een initiële betaling te doen, kunnen we een pand kopen met een additionele lening van de bank. Srila Prabhupada heeft Amsterdam (1 van de 7 steden in Europa die hij persoonlijk bezocht) gezegend met zijn Lotusvoeten en er een tempel gesticht, dus moeten we absoluut in deze stad een tempel voortzetten! Geld sparen is een collectief proces: iedereen moet de kans krijgen mee te kunnen doen aan deze service om Sri Sri Gaura Nitai te plezieren. Daarom wordt de Radha Krishna Laksmi box familie in het leven geroepen en ik nodig een ieder uit graag deel uit te maken van deze mooie familie.

Hoe gaat een en ander in haar werk?

U krijgt de Radha Krishna Laksmi Box van mij. Op de achterkant van de box vermeld ik uw registratienummer en andere details.  U neemt de box mee naar huis en doet iedere dag een bedrag van een Euro erin.   Als u dit een jaar lang (365 dagen) doet, hebben we, als er 300 mensen hieraan meedoen een fortuinlijk bedrag van 108.000 Euro bij elkaar. Als de box vol is, bel of mail me. We maken dan samen een afspraak om elkaar te ontmoeten, de box te openen, het geld te tellen en het totaalbedrag te registreren. De administratie is transparant en wordt gepubliceerd, tenzij iemand dat om privacyredenen niet wilt. De box kan na een jaar vol zijn, maar het kan ook een paar keer per jaar vol raken. Stelt U zich voor dat u iedere bezoeker bij u thuis vraagt om een Euro erin te doen, wat hen overigens ook in staat stelt om gezuiverd te worden. Dan is de box sneller vol. Als iemand na een volle box of na een paar keer wilt stoppen, geen probleem, maar a.u.b. geeft u zich wel rekenschap van het mooie doel waar we voor gaan.

Ook mensen vanuit het buitenland kunnen meedoen!  

Als u vanuit het buitenland meedoet, stuur ik u uw box op, voorzien van de nodige details, zoals registratienummer etc.  Laat me weten wanneer de box vol is. De volgende stap is het geld over te maken naar

: Iskcon Kerkgenootschap

: Van Hilligaertstraat 17 Hs
: 1072 JX Amsterdam
: Banknr. IBAN : NL04 ING 0003984708

: Omschrijving : Radha Krsna Laksmi Box familie

* Uiteraard kunt u (ook) een maandelijkse donatie overmaken; ik kan u de automatische machtiging opsturen.

Krishna heeft alles!  Hij heeft ons geld niet nodig. Met deze devotionele service geeft Hij ons de kans dichter bij Hem te komen. De box thuis (voor een Euro per dag) zuivert huis en harten van de bewoners/bezoekers.

Wilt u ook bij deze familie aansluiten, neem contact op met:
Email : gisela.mohanlal @gmail.com (ik kijk iedere dag naar mijn mails i.v.m. verblijf in november in India)

Of       : Facebook

Of       : Tel. nummer +31 (0)6-16287239

De boxen zijn ook te verkrijgen in de Amsterdamse tempel. Vraag naar Jai Nitai dasa : +31 (0)20-6751404

Andere landen hebben al lang een tempel op deze manier gebouwd. We kunnen niet achterblijven!
Uw dienaar,  Gita Govinda devi dasi

Radha Krishna Laksmi box manager, in opdracht van de ISKCON Governing Body Commission (GBC)                                        

Comments are closed.